Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När tystnaden la sig

Du misstog
omtanken för tjat
När Tystnaden la sig
fick du ro
Du förstod aldrig
att tystnaden betydde
slut på hopp
och tappad tro




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-08 06:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Läcker bild.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP