Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ensamhetens makt

 

Jag

Rasar

Tungt

 

I ensamhetens makt

 

Brinner

Brinner

Brinner

 

Djupt i ensamhetens helvete

 

Och mina drömmar är också med

Och mina dikter är också med

Och min själ är också med

 

Inga hjälp kommer utifrån

 

Jag

Famlar

Trillar

 

Och går sönder

Och går rakt in

Och sitter fast in

 

I ensamhetens döda röda rum

 

Ser uppåt och skriker åt himmelen

Ser nedåt och skriker åt jorden

Ser runt och skriker år stjärnorna

 

Varför?

Varför?

Varför?

 

Mitt helvete liknar ingen annans helvete?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-08 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP