Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad Hawaii


Alla tusen
sinom tusende
fiskarter maneter
bläckfiskar
i de mest magiska
kulörer rumsterar i
kristallklara laguner
kring intrikata
korallstäder och
atollbastioner


Till Mauis
grönskimrande
regntonsmosaik
läggs sjusjungande
vatttenfall oräkneliga
vattenlöpor och bäckar
som i silverströmmar
mynnar ut mellan
skimmerstrimman öar


Över knölvalsungar
och delfiner i
det långrunda varma
seglar vitheten
hos fetärnor mot
afton och frihet i
trädsköna staden




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-08 12:22



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Åh, så vackert - ett paradis ! Synd att det ligger så långt bort !
2022-06-15

    Lena Staaf VIP
En dikt med vatten vibrerande av färger och liv. Vackert skrivet!
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP