Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning/översättning/bearbetning/inspiration av Ace of Base låt "I´m never gonna say i´m sorry"


Jag ber inte om ursäkt

Jag kommer aldrig be om ursäkt för att du ser mig som en clown
Jag underhåller alla men ingen ser mig bakom min mask
Jag finns alltid här bakom horisontens silverljus
Jag sviker aldrig men blir tagen för givet nu när jag stiger in i alltets brus
Jag ger av mitt väsen men faller för minsta affektion
Jag spelar clownens roll
men bakom masken ler jag i moll




Bunden vers (Annat versmått) av Moviemaster VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-08 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP