Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två gånger sa hon samma sak


ordet var kort
blicken likaså
hennes armar slingrade sig om varandra
ville nå mig
jag tog ett steg bakåt

meningen var tydlig
sucken likaså
fastklistrade fotsulor i plastmattan
ville springa
duckade istället




Fri vers av MariL VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP