Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur ibland (Min kamp 2.22)

Någonstans bortom regnmolnen 

kan man ana solen. 

Himlen öppnade sig men jag

gick mellan skurarna, 

 

man kan

 

ha tur

 

ibland.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP