Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillhör "Ruiner". Få si om någon kan lista ut var det är någonstans...


Vakten över staden


Lik en urholkad gammal kub
ständigt redo att gå till anfall
vakar huvudet över foten
ned mot vattnet
det svarta djupa

Det är toppen av
karamellernas glada rike.



5/6 2022




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-08 23:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Slutklämmen kommer mig grunna på Gränna?! Nä, så få minnesmärken jag känner till... eller rör det sig om någon naturformation, typ en rauk?

Kanske en skulptur? ["urholkad gammal kub"(ism) leder fantasin till Picassos kvinnohuvud i Halmstad]. Nå, den här befinner sig snarast på höjden, minst sagt.

Får återkomma när jag fått ihop huvud och fot..
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP