Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av betydelselöst svammel


Stulna rader

 

I ett kanske gömmer sig orden som vi inte vågar plocka fram
annat än vid mycket speciella tillfällen
Och för att skydda den oersättliga konsten
monteras glasliknande plastmaterial (akrylplast) framför våra ögon

Idag är en sådan dag

Vi befinner oss på andra sidan jorden när rymdskeppen landar
Ändå måste vi betala för eländet
När denna någon förstör sitt liv i tre enkla steg

1. Gräslök

2. Matjessill

... och gravad lax

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-08 23:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
Drömskt
2022-08-20

  lodjuret/seglare VIP
Här passar jag på att stjäla orden 'som', 'och' samt 'en'.
2022-06-09

  Gunwale VIP
Surrealism är alltid kul, svammel är inte svammel.
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP