Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim till april

Det är inte allom givet
att få det som man vill.
För att lyckas här i livet
måste man bjuda till.

Klarar man att ta det klivet,
förenat med goodwill,
så infrias nog motivet
om och med lite spill.

Så står man där, allt beskrivet,
möjligen nöjd därtill,
man hänvisar till arkivet,
sedan sitter man still.

Saknar någon perspektivet
och kallar allt för dill,
påminn om alternativet
fastställt första april.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-06-09 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström