Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använda trosor till salu!

 

 

Unga tjejer säljer sina använda trosor på nätet

Pengar är en stark drivkraft

Sätten att tjäna dem är många

Denna helt utan kroppskontakt

 

 

(Dessa unga tjejer är inte drogberoende )




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-09 10:08



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Den enes nöd, den andres bröd.
2022-06-20

    Lena Staaf VIP
Ganska oskyldigt ändå?
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP