Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid regnbågens fot....


Klokheter och Fascinerande tankar (8)

 

 

 

 

"Använd inte

minnet som en

Soptunna

att förvara

negativa

minnen

och gamla

oförrätter i

 

Använd

MINNET

som

en 

SKATTKISTA

och

FYLL

med 

Underbara

upplevelser

och händelser

som du fått

uppleva

under Livets

resa.

 

Bevara dessa 

RIKEDOMAR 

däri,

för den

som funnit 

frid i sinnet

och glädje

i sitt hjärta

kommer alltid

att vara den

rikaste av

oss alla."

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-09 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP