Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögat ej förmår

Normalt är det bästa jag kan uppnå

Utan att herr Ågren ska komma fram

 

För så snart jag slappnar av det minsta

Upplever mycket som är roligt och bra

Är det som om han kommer fram

Slår hårt på min själ och mitt hjärta

Som för att påminna mig om vem jag är

 

Sår tillbaka tvivlet på mitt egenvärde

Suddar ut de vackra färgerna i tankarna

 

Och först när jag åter nöjer mig med bra

Går han sin väg igen

Med alla tårar mina ögon ej förmår att gråta

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-10 06:27



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tvivlet som solkar ner goda tankar. Fint fångat
2022-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om herr Ågren som är en otrevlig glädjedödare.
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP