Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kjol i sol

Tag emot din sol

Klä dig i kjol

Gnid din fiol

Plocka viol....

 

Bohemen i rimtagen

 




Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-09 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP