Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter drygt 40 års polistjänst dyker det upp minnesbilder. Här är några i haiku-form.


Minnesbilder

Det var en man som
gick ut i den lilla sjön
kvar stod en väska


Det var en man som
stod överst i trappan med
en kniv i var hand


Det var en kvinna
som värmde sin fågel med
strykjärn i buren


Det var en man som
agnade metkrokar till
hungriga måsar









Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-09 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP