Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Kan jag
eller
kan jag inte
forma
en dröm
på himlens
grund?

Har jag
tillräckligt
med ljus
inuti
för att
klara mörkret?

Lever jag
till den dag
då jag säkert
vet sanningen?




Fri vers av Seasons VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-09 22:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemodig text som berör mig när jag läser.
2022-06-10

  Lidde
Varför tvivla?
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP