Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för mig


Dyrbara skatter


En sten
ett brev
ett fotografi
är som dyrbara skatter för mig

Det du tycker är skräp
och bör kastas bort
inte alls har nån mening för dig

En blomma så vacker
som sprider sin doft
jag plockar och sätter i vas

Din handstil så sirlig
jag njuter att se
den glittrar som skiraste glas

Jag hyllar små ting
som av andra glömts bort
jag finner en glädje däri

Dock är barnen jag fått
av den högsta valör
ingen skatt är så dyrbar

som ni







Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-10 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP