Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever och existerar

Allt som jag upplever i mitt kreativa skapande, som leder mig till en existentiell framtid, ger mig sinnesfrid, och är grunden i mitt positiva mående. Att våga känna in och motiveras med allt som jag lärt mig under min existens.

Att aldrig sluta vara nyfiken och möta denna stora existerande nutid, med öppet hjärta, och en vilja som jag möter med respekt. Det personliga existerandet som vi alla människor är inom, en öppenhet i livet. Mitt liv som ger mig mod att vara kreativt medveten, om det som jag är och fylls med, i Guds kärlek.

Mitt vardagliga liv, är och existerar, vilket som jag berörs av i alla mina skapande uttryck, detta hjälper mig att vara grundad i ett må bra skapande. Alla mina frågor, som jag med glatt hjärta lär mig från alla människor som jag möter, i alla redan levande existenser, ger mig motivation och är mitt sätt att forma mina dagar, att helt enkelt göra det bästa av det som nu presenteras sig för mig i min existentiella vardag.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-06-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP