Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viloläge



Stundens ingivelse
i dina gömslen
där sinnet växlar
inom ett ögonblick
för att plana ut
till lugn
Inre bilder
från en öppen värld
Din själ
speglar sig i månen
Min värld
är en spegel
av livets essens




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-06-10 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP