Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chalatanen



Inspirerad av dina bedrifter
och allt du gjort
och dina erfarenheter
av kvinnor
Dina kunskaper
i fysik och matematik
Din blick för konst
och tystnadens källa
Du har aldrig
funnit din överman
utan lever i symbios
med det största egot
man kan tänka sig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-06-10 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP