Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


please


Heavenly father


Ge mig stadga
när min tillvaro vacklar

fäste
när marken
under mig gungar

När jag är på väg
att falla
håll din hand under mig

Omslut mig
så jag inte faller isär







Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-11 19:29



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Fin bön!
2022-06-11

  Cikoria Blå VIP
Innerlig text.
2022-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Underbar bön!
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP