Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En minnesvärd dag (Min kamp 2.22)

Vad har jag gjort

med min dag?

Finns det någonting 

som gör just idag

minnesvärd?

Kommer jag minnas

den 10 juni 2022

som en dag av

stor betydelse?

Nej, och det är bra.

Det finns ingen anledning 

att minnas just denna dag; 

för det är jag tacksam.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-10 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP