Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(4 år)


Tanke vid rhododendronbuske


—Neej då! Humlor sticker bara om dom blir rädda, t ex om man skulle slå dom …


—Tror du dom blir glada om jag vinkar till dom?




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-10 23:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är alltid bra att låta verktyget vila sig, när en mänska vinkar till eller från...
2022-06-14

    Lena Söderkvist VIP
Absolut! Och om man bjuder dem på saft blir de söta.
2022-06-11

  Annie b'larsson VIP
Älskar dina prosastycken!
2022-06-11

  TrollTörnTrappan VIP
Beror nog litegrann på HUR man vinkar ;-) Charmig text!

Himla sann premiss! Bara det att vad människor blir rädda för skiljer sig ibland radikalt från vad humlor blir rädda för..

Även hur vi uppfattar skönhet hos rhododendron lär ske på olika vis?!
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP