Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

Skapad ur
förtvivlan
- din hesa röst

Den som byggde
på det outtalade
- när vi lämnade
varandra




Fri vers av killedbycoffee
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee