Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


959.Överbelastning...

av atmosfärens
överbelastning

bortglömda
färdigheter

har spillts ut
fullständigt

som en betong-
trappa,på marken...

titta in
i fönstret

men det
finns ej

inget tak
icke dörr
heller...

runt om naturlig
tomhet av renlighet

förädlar materiens
förmörkelse

i absoluta nollor
in i mörkrets vidder...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP