Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Sakligt och Avskalat


Svunna tider

Sorg över svunna tider

Som aldrig kommer tillbaka

På annat sätt än genom

Historieberättande

Med en ständig förändring

Kan vi leva med våra minnen

Från gamla tider då livet var mycket

Svårare med mer lönndom

Och bedrägliga obegripliga konflikter

Inget upprepar sig längre

Åtminstone inte i min värld

Dessa tider då en del unga människor

Dog en alldeles för tidig död

På ett helt annat sätt än numera

I vår tid lever flertalet människor längre

Och de svåraste synderna har minskat

mot förr i svunna tider som

aldrig kommer tillbaka

Ännu en dag man i ödmjukhet får vara med om

Imorgon är en annan dag

Det är sådan skillnad på livet idag

Mot förr i svunna tider

 

Taleptox Skrev

Den 20220611

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-11 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP