Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Läsförståelse.


Punktskrift


Dina händers ljuvlighet
ställer samma frågor
som tiden som fängslar oss.
De läser av mig.
De ljuder i kakafoniska refränger.
Drar mig så till dig
lika ofrånkomligt som tiden.
Du får ha mig, ja, bara jag,
utan mina svar eller idéer
i den kvardröjande säsongen.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 125 gånger
Publicerad 2022-06-11 12:25



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark text. "Du får ha mig, ja, bara jag"... så enkla ord, men ändå så svåra.
Tack och kram! /Grubbelmia
2022-06-13

  Kungskobran VIP
Låter avkopplande, utan svar och idér
bara vara
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen