Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens renaste form


Din tass på min arm
Ditt huvud i mitt knä
Du vilar i min famn
Du är min kärleks renaste form




Fri vers av Emmeline
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-11 13:32



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbara ord…
2022-07-20

    ej medlem längre
Så mysig dikt. Känner igen mig.
2022-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Mysigt.
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline