Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En på miljonen.


En miljon


du har en miljon skuggor
som liknar dig lite grann.
dina linjer och planingar,
din nacke, din hals
och dina nyckelben
när du gör upp eld,
när du lutar
ditt ansikte mot den.
när du andas jämnt
genom dina lungor
och sitter vid
mina fötter
i det här ljuset
så är du en
på miljonen
och en enda en.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-11 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen