Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snälla...



Som just död
kanske jag hör en stund till
sägs det
så snälla
- bara så ni vet




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-11 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP