Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är vit (Min kamp 2.22)

Tar en halvsen lördagspromenad

genom en heltyst del

av min lilla stad.

Månen är vit och nästan rund

mot en blå himmel.

Nej inte helt tyst, jag hör

barnröster i ett buskage,

en fotboll studsar mot asfalten 

på avstånd, en väktarbil (eldriven?)

glider förbi. Solen står fortfarande 

högt på himlen, årets ljusaste

natt närmar sig. Och sen - ni vet

vad jag tänker säga - vänder det.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-06-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP