Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S som i Du


Du älskade mina sår
bjöd in mig till att njutas
kysste mina läppar
jag spjärnade emot

Du fanns där vid min sida
du kom när jag behövde
som lugnet före storm
jag brast alltid ut i gråt

Vi dansade en vild dans
utan början utan slut
visste aldrig vilka steg
som var de rätta

Väckt av ångest över ånger
saknar det som aldrig fanns
i mig
det fanns i dig
jag såg det inte

Jag blöder minnen
glöden från min sorg
gör hål




Fri vers av MariL VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-11 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP