Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesus i mitt hjärta!

Vad vore livet utan Jesus

så tomt det blev,

han ser mig varje dag 

å ständigt denna maning

"läs Bibeln Birger !"

Å, det är inte alltid

jag orkar.....

ibland säger hälsan stop!

Men när jag orkar....

känner jag Andens kraft!

En underbar känsla

och mening så fin!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 243 gånger
Publicerad 2022-06-11 22:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fint skriftat om din kompis Jesus, att hämta kraft ur en bok verkar fantastiskt!
2022-06-20

  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker dikt om att vi aldrig är ensamma... Underbar insikt :)
2022-06-19

  Kajan VIP
Fint att du erfar hans närvaro, och du gör så gott du kan, vad mer kan man begära ?
2022-06-13

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att leva med och känna andens kraft.
2022-06-13

  Bibbi VIP
Guds välsignelse!

2022-06-12

  Sparvögat VIP
Så fina och hoppfulla ord från dig, bär dem med mig…
2022-06-12

  siv birgitta.a. VIP
ja skönt att ha nån att tro på-
den andliga kraften som bär oss i sorg o glädje birgitta
2022-06-12

    Lars Gullberg
Jesus är med dig även när du inte läser Birger. Han går vid din sida. Stöttar dig. Och inger hopp. Tycker du beskriver det klockrent.




2022-06-12

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet!
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy