Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry

Våran Pher var illa ute.

Han var uppjagad, av arga klasskamrater, i hopptornet på Alidebergsbadet.

Höjdrädd som han var.

Nu var goda råd dyra...vad göra?

Sket ner sig…




Fri vers av Björka
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-12 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det den slutgiltiga lösningen eller vill du ringa en kompis?
2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Björka