Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du…



Vad ville du nu. Vad vill du med din gungiga stil och skära ögon.
Dina rörelser vecklar ut sig i olika riktningar.
Levande du. Omhuldande du. Din kraft alltså!
Och din ömhet!! Vältrar sig i mitt tonläge.
Medan jag…rundar hörnen och knyter dig intill - bara.

I den vitaste vinande vildvinden. S omfång.






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-16 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP