Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celebration till spontaniteten


Jag älskar att ligga och gosa

Och mysa.

Jag älskar att blåsa såpbubblor på natten.

Jag älskar att fara runt

Och storma

Och ståheja.

Jag älskar glastak på vatten.

Jag älskar att gå långväga

För att nå mitt mål.

Jag älskar att flyga

Och fara.

Jag älskar att leka rövare

Då stockholmare jag slår.

Jag älskar

Att bara vara.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-12 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP