Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Celebration till intensiteten


Jag älskar natten

Och himmelen.

Jag älskar att bada på vatten.

Jag älskar att vågorna fara

Och jag älskar katten.

Jag älskar att mysa och ståheja

Allt på samma gång

Jag älskar att fara

Och fläja

Inatt

Drar det igång.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace VIP