Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu


Det sker

Jag önskar att jag vore

Densamma jag alltid var

Så att jag klarar av

Det livet bar.

Men förändring måste ske

Och det nu!

Och snabbt!

Förändring måste förändras

Sätt på dig en hatt.

;D




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-12 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace