Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Drömmen och verkligheten har gått vilse
i skogen bortom allt vi tror oss förstå.
Anden blåser dit den vill
orden flagar av språket
ligger i det höga gräset
som sönderbrutna vapen sänkta i kärret.

Fåglar flög bort
med lögnerna vi inte längre kan upprepa.
Den inre skenbilden slet sig loss
och sprängde iväg i ett moln av damm.

Det är vägen vi vandrar tillsammans
som är helig.
Vägen och sanningen är livet.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-12 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Får känslan av frihet och ömtålighet. Som en orm som ömsat
2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP