Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den älskade

Vill du vara den älskade
Så måste du uppoffra allt
Inget ska bli kvar av
Dig utom ljummen sand
Bada ska din älskare göra
Du ska bli nertrampad
Fången i själva ironin
Inte vilja något annat
Liksom en våldsam fantasi
Som ska bli uppfylld




Fri vers av Athanasia
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-12 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är den gemensamma kärleken lika givande och tagande - från båda hållen - då är det FANTASTISKT!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia