Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I. Du vet inte vem jag är

Du, du vet inte vem jag är
Du vet inte vem jag är
Du, du vet inte vem jag är
Du vet inte vem jag

Du ska inte se vem jag är
Du ska inte se vad jag gör
Du vet inte hur jag är
Du vet inte vem jag

Du, du kan inte se
Du kan inte be
Du kan inte fråga om

Du, du, du kan inte se
Du kan inte överge
Du kan inte lämna ifrån

Du, du vet inte vart jag är
Du vet inte hur jag är
Du, du vet inte vart jag är
Du vet inte hur jag är

Jag, jag är bara luft och du är
Du är bara luft och jag är
Vi är bara du och jag är
Vi är bara luft

Du, du är bara luft och jag är
Du är där och jag är här
Du är bara du och jag är
Jag är bara luft

Du, du kan inte se
Du kan inte ge
Du kan inte vända om

Jag har allt du vet
Jag är det som sker
Jag bestämmer vart vi går

Vad förväntas nu utav mig
Att jag ska försvara dig?
Vem har du förutom mig?
Du är bara

Du, du är bara luft och jag är
Du är där och jag är här
Du är bara du och jag är
Du är bara luft!

Bara luft

Ingen alls

Ta dig bort

Till en plats

Långt ifrån

Vänd dig om

Se på mig

Se på oss

La la la la la la la
La la la la la la
La la la la la la la
La la la la la la

La la la la la la la la
La la la la la la

La la la la la la la
La la la la la la
La la la la la la la
La la la la la la

Se på mig
Ta dig ut

Bara du
Håller ut

Finns nu allt
Som tar slut

Överallt
Över nu

Strö på salt
Gå I tu

För nu mig
Som förut

Låt oss ta
Det beslut

Det gör mig
Ingenting

Hur det skar
Hur det blir

Vart vi var
Vad förblir?

Vad förväntas nu utav dig
Att du ska försvara mig!
Vem har jag förutom dig?
Jag är bara

Jag, jag är bara luft och du är
Jag är där och du är här
Jag är bara jag och du är
Jag är bara luft!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Athanasia
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-12 22:16



Bookmark and Share


  MagisterZ
Wow! Denna upplevde jag intensiv.
2022-11-11

  Kajan VIP
Fascinerande, intressant och mycket originellt; och märkligt nog håller helheten. Väldigt bra är det.
2022-07-20

  till E
Ännu en fantastisk text av dig. Upprepningarna och de nästan omärkbara skiftningarna är väldigt bra.
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia