Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om imorgon

I.
För om jag fick en hjärtattack
Precis just nu,
Skulle du fortfarande komma?

II.
Om vattenkokaren var på ständigt,
Skulle jag dricka te hela tiden,
Eller vänta tills det kokat klart?

III.
Kommer jag få ångest,
Värre än idag?

IV.
Du skrev något idag
Som fick mig att
Tänka att jag aldrig
Ville att du skulle
Skriva igen.




Fri vers av Athanasia
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-12 22:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Väcker nyfikenhet vad han skrev
2022-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Athanasia
Athanasia