Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tömd på känslorna

 

Fången i mörkret!

Talar till döv rum!

 

Rummet är mitt sluten liv

Rummet är mitt bestulna liv

 

Suset viskar,

 

(Riv ner din skugga

Och håll i min hand

 

Töm dina ditt huvud på känslorna

Släpp dina tankar fria

 

Ha mig som din skugga

Ha mig som din egen

 

Den du förlorade i livet

Kommer du aldrig få tillbaka den igen

 

De sakar du saknar i ditt liv

Kommer du aldrig att få dem

 

De människorna du saknar

Aldrig saknar dig tillbaka

 

Har du svårt att minnas

Har du svårt att glömma

 

Rummet kommer att fly dig bort

Din skugga kommer att fly dig bort

 

Jag stannar kvar med dig

Jag står kvar med dig i din sorg

 

Du är min sorg

Och jag är din sorg

 

Vi är fångna i mörkret för alltid

Vi är själva mörkret

 

Kom och håll mig i handen

Och låt oss tillsammans sprida mörkret vidare i världen

 

Vi har allmakt)

                                                                                                                                                                                          




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-06-13 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP