Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog en cigg

Jag tog en cigg på berget
Tänkte ingenting
Kom hårt




Fri vers av Jane S VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-13 14:40



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Gillar tankesmedjan bildspråket.

Fint
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP