Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Pixabay.com


Trötthetens dimma

Orden är slut
Glasen tomma

En trött flicka
vandrar mot dimman

Brudparet sover
Talen har sinat

En trött flicka
vandrar mot dimman

Studenten är firad
och sången sjungen

En trött flicka
vandrar mot dimman

Alla dessa firanden
i sommartider

En trött flicka
vandrar mot dimman

En trött flicka...

Trött




Fri vers av Grubbelmia
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-13 16:06



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
En fin djup dikt
om hur tröttheten kan gripa
in i olika firande
Men också ge en ro av glädje
Mycket fin rytm i dikten.
2022-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Lustigt, Åsa frågade mig idag vad jag gör om det känns kymigt precis då en själv vaknar. Och vissa dagar är det som om en 'ville rymma från alltsammans' till en egen vrå i världen. Så kändes det att läsa texten.
2022-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, vet hur det känns.
2022-06-13

  KYREUS of Sweden
...men i höst är en annan
årstid.
2022-06-13

  Bibbi VIP
Kan känna igen känslan.
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia