Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Att vara vaken
Är tvärtemot
Att sova,
Och fungerar omvänt
Om du tänker på att
Somna så går det bara inte
Men du tänker sällan på att
Du är vaken...


Å vad vaken jag är...




Fri vers av lilla t
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-13 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t