Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar


Ett ax mot himlen
den tunna ytan av ditt skal

Skröplig, okuvlig, ostyrig

Nu skenar tiden ner i åldern
undermålig och försvunnen

Hänryckningens spröda dagg
doftar i jorden

Det vredgas,
jag blundar




Prosa av Ubuntu
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-13 22:37



Bookmark and Share


  Christiano
Kryptisk men förstårlig. Djup. Gillar!
2022-08-07

  Lustverket VIP
Kryptifistisk.
2022-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu