Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar igen (Min kamp 2.22)

Den inre röst

som ropar

"kom tillbaka"

hörs allt svagare

och alltmer sällan.

Men den ger inte upp,

när man tror att

den tystnat för alltid

ropar den igen

"kom tillbaka, kom tillbaka".




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-13 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP