Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra en fjäril




du myser
naken
kråmar dig,
låter svagt..."mmm"
tar på dig själv

med dina fingrar öppnar du dig
viker ut dina läppar
gör en Rohrschach

jag svarar "fjäril"

"ja men vilken sort"

"Ligustersvärmare"

"rätt
kom låt den flyga över dina ängar
märk dess stolta snabel
locka fram den mjuka honungen
min kärleks nektar
till dig"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-14 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP