Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Familjeflora

 

Familjeflora

Det finns en källa full med liv
Där man glädjer sig i hoppet
Tidlösa ögonblick i
Lyckan av förgänglighet,
Tidens förfogande till föräldrarna är så skör eller är det tvärtom?
Vi vet om klorofyllens gång
Liksom den till barnen
Vi byter flora och färger i förfäders mylla
I krukmakarens kostymerade händer, njuter vi av årgångs krus av druvor och kristalliga glas med linneservetter
I enklaste skrud lever vi fortsatt med tysta miljoner i
björkars dallrande kronor som lutas mot varandra och vi formas till det bättre
De är alltid med dig
Rik är den av överflöd i frid
Lugn är den med trygghet
Harmonisk är grunden
Ro är en far
En mor
En nära
De kära
Skatten är vunnen genom att bara vara, att få finnas till
Med kärlek blir ett hus ett hem
Om du så är En, ett, två, flera, ensam eller med dem

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-14 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP