Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker att de som flytt från en del av området hit där det är lugnt och de är alldeles helt fel ute, men att de anpassat sig till det nya och börjar fungera normalt här...


hämtas tillbaka

till det hemska

"Du lurade mig"

Nej, det handlar inte om det.

Nu behöver ni tänka på ett nytt sätt.

"Tvättstugan"

En större lägenhet.

Varför?

Kontor och Visningsrum.

Kläder?

hämtas tillbaka

till dit, det hemska i området

där behöver en områdes-sanering göras

Verkligen...

idag
nu

I nutid-där det kan finnas människor gömda
jag tänker att det är en bra utmaning att leda

i mina tankar tillbaka






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP